Tähe-Lee Liiv
(2003) on noor eesti pianist, kes on saavutanud märkimisväärset edu nii kodumaal kui väljaspool eestit. Ta esineb regulaarselt solisti ja kammermuusikuna ning on soleerinud mitmete oluliste orkestrite ees. Tähe-Lee suurimateks saavutusteks on Eesti Pianistide Konkursi võit (2019) ning ETV telekonkursi “Klassikatähed” võit (2020), olles mõlemal juhul ka noorim osaleja (16. a.). Lisaks on ta võitnud olulisi auhindasid mitmetel rahvusvahelistel konkurssidel.

Tähe-Lee iseendast:

Olen pärit Viimsist ning olen kolmanda põlvkonna pianist meie peres. Olen pühendunud muusikale ja selle kõrvalt uudishimulik elu suhtes. Ma õpin kolmes erinevas riigis ja naudin reisimist. Olen käinud ka kunstikoolis väiksest saadik, olen kirglik maalimises. Hiljuti on mul tekkinud suurem huvi kirjanduse ja teatri vastu. Mind insprireerivad raamatud, kunst ja inimesed.

Tutvustus pikemalt

CV

Repertuaar

Ajakirjandus

Videod

Fotod

Kontserdikalender

Toeta Tähe-Lee õpinguid!